tariceni-city
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
tariceni-city

viata la tara

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

primul trip

In jos 
AutorMesaj
admin
Admin
Admin
admin

Data de inscriere : 18/05/2008
Varsta : 36
Localizare : Downtown Tariceni

primul trip Empty
MesajSubiect: primul trip   primul trip Icon_minitimeMar Sept 30, 2008 11:19 am

jurnal de bord....data stelara 20038749

dimineata ma trezesc prea obosit ....de fapt ca in fiecare dimineata......vorbisem de ieri cu astia sa mergem la padure azi cu bicicletele....ma gandeam k cine stie ....plm....ca in ultimul tipm se cam skimba toti....

...se face fo 1...adik 13:00......ma duc o fuga la jegosu ....aka.....martin valeriu..barbatu' rodicai...(asta sa vorbim coect gramatical ca puteam sa spun barbatu' lu rodica)....pana mea....stan mai fumam tigara si plecam la dumbo.......

la prima vedere ...mai bine stateam acasa ...el tocmai se bagase la un film...ma gandesc "e neam prost" ....cum ar zice mamaie....Very Happy:D...

dupa ce ne chinuim 1 ora sa desfacem un ax ,...si dupa ce asamblam bicicleta lu' dumbo ...care din motive dubioase era pe "geanta" o luam la picior,,,,

primul trip 4fydkx

se gandea tata ca o sa ajungem prin padure la ora aia...mai ales eu cu "ruseasca mea"....si totusi am mers....

pe drum ne intalnim ...cu boboasca,,,,,,nu ne cunoscuse de la indepartare ....pt ca purtam peruci.;..(provided by jegosu) ....ne-am amuzat pe tema asta....:DD:Very Happy:D

dupa boboasca ...urmatorul recrut a fost frasu marin(aka curistu aka bonjasky,aka mai multe)..tare entuziasmat mai eram toti

....dam sa plecam....oprire la naty sa luam ceva de baut(apa k luasem fo 2 kile de vin dacasa ..de incalzire)...

iesim din sat....facem stanga....spre padure la sirna...tina noastra...."valea mare".....

dupa ce am traversat campu...p**ii....ajungem la padure.....si de acolo ...dai dai dai dai.....pana ajungem la telul propus ./...."big valley".....

primul trip Kd6gwz

pana mea...o vale ...care de fapt s-a dovedit a fii o vale mijlocie....Very Happy:D.......coboram ....cu chiu cu vai ...ca de.....3 burtosi ...1 urecheat si un negru ,.....nu prea fac o echipa prea buna in ale escaladatului...

oricum ..urcam asta .....apoi un alt obiectiv,...o panta ..pe care o descoperisem cu cativa ani in urma ...aia da...foarte tare....

ne dam de cateva ori .......ne plictisim...nici nu ne asteptam la altceva......mai bem ceva din vinu ala....si apoi dai....unde-om vedea cu ochii........

primul trip Spusdd

pana la urma hotaram sa mergem inspre predesti....dai prin canale...dai prin santuri.....alea,,,alea....aungem in sfarsit sa vedem iesirea din padure..dar totusi mai era un obstacol...

luam o pauza.....ma duc sa inspectez daca mai e vre-o panta care merita coborata....vorba unuia "mergea da nu prea"......urmeaza un artificiu executat de dumbo ...hop cu curu'n cadru....bine ca aveam standurile si echipa medicala cu noi

primul trip K4jy94
primul trip Or3qso

al nostru kamkiaze dumbo se hotareste alaturi de titineatza sa se dea.......1 data de 2 ori ....a 3-a oara ....fuse fatala...Very Happy:D

primul trip I5r5s0

prima dubla .."dumbo pe bicicleta lu' jegosu,fara frane,actiune" ...graiesc eu Very Happy:D:D....parca stiam ca se intampla ceva,,,,,Very Happy:D:

dumbo isi da drumu(cu bicicleta).......DEZASTRU......ajuns in baza vaii Very Happy:D.....kabooom.....roata jegosului 8......urmeaza 10 minute de cacarea de pe lumea....apoi cu zambet amar ...dai usor spre casa

...un trip frumos....care s-a dovedit a fii unul dintre primele tripuri pe care le vom face........

va urma...Very Happy:D:D
Sus In jos
http://necromancer88.deviantart.com

primul trip
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» trip 2
» trip 4 ca la 3 n-am fost

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
tariceni-city :: bike trip :: drumetii-